HTML

Nyírfacukor

A nyírfacukor egy újfajta kristálycukor, olyan természetes cukorféle, mely íz, édesítő érték, illetve felhasználás szempontjából szinte teljesen megegyezik a hagyományos cukorrépából vagy cukornádból készült kristálycukorral. A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%- al kevesebb kalóriát tartalmaz. Lúgosító, méregtelenítő hatású, hatékony gombás fertőzések, Candida esetén, jótékony hatást fejt ki a bakteriális megbetegedéseknél is. Glikémiás indexe 7, jelentős mértékben segíti fogaink épségének megóvását is. A nyírfacukorral kapcsolatos életmód, tanácsok, receptek, érdekességek rendszeresen.

Friss topikok

Linkblog

2010.09.30. 10:42 Nyírfacukor

Egy utolsó gondolat Etyekről

  Megjártuk a hadak útját Etyeken; eső, szél és a hűvös idő kicsit átformálta a korábbi tapasztalatokat és élményeket. A vasárnapi ítéletidő sajnos elmosta a rendezvényt, ám a szombati napon kilátogatók számára elsőrangú kikapcsolódást…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása