HTML

Nyírfacukor

A nyírfacukor egy újfajta kristálycukor, olyan természetes cukorféle, mely íz, édesítő érték, illetve felhasználás szempontjából szinte teljesen megegyezik a hagyományos cukorrépából vagy cukornádból készült kristálycukorral. A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%- al kevesebb kalóriát tartalmaz. Lúgosító, méregtelenítő hatású, hatékony gombás fertőzések, Candida esetén, jótékony hatást fejt ki a bakteriális megbetegedéseknél is. Glikémiás indexe 7, jelentős mértékben segíti fogaink épségének megóvását is. A nyírfacukorral kapcsolatos életmód, tanácsok, receptek, érdekességek rendszeresen.

Friss topikok

Linkblog

2010.10.18. 10:27 Nyírfacukor

Hoventa 2010

 Október 19 és 22 között rendezik meg a Hoventa kiállítást a Hungexpo-n. A nemzetközi szálloda,vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítás nem csak a szakmának lehet érdekes; számtalan különlegességgel készülnek a szervezők ebben az évben is. Lesz…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása