HTML

Nyírfacukor

A nyírfacukor egy újfajta kristálycukor, olyan természetes cukorféle, mely íz, édesítő érték, illetve felhasználás szempontjából szinte teljesen megegyezik a hagyományos cukorrépából vagy cukornádból készült kristálycukorral. A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%- al kevesebb kalóriát tartalmaz. Lúgosító, méregtelenítő hatású, hatékony gombás fertőzések, Candida esetén, jótékony hatást fejt ki a bakteriális megbetegedéseknél is. Glikémiás indexe 7, jelentős mértékben segíti fogaink épségének megóvását is. A nyírfacukorral kapcsolatos életmód, tanácsok, receptek, érdekességek rendszeresen.

Friss topikok

Linkblog

2010.10.18. 10:27 Nyírfacukor

Hoventa 2010

 

Október 19 és 22 között rendezik meg a Hoventa kiállítást a Hungexpo-n. A nemzetközi szálloda,vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítás nem csak a szakmának lehet érdekes; számtalan különlegességgel készülnek a szervezők ebben az évben is. Lesz cukrászverseny, látványkonyha, pékbemutató, sok finomságot lehet majd kóstolni a különböző standokon. 

Természetesen egy ilyen fontos mustráról a Nyírfacukor sem maradhat le, mindenkit szívesen látunk az "A" pavilon 313G standjánál, a gasztronómia szekcióban. Teljes harci készültségben vagyunk, már minden finomság készen áll, valamint egy exkluzív vendégünk is lesz Hevesi Tamás személyében; a Nyírfacukor nagykövete csütörtök délután személyesen számol be tapasztalatairól és élményeiről a látogatóknak és szakmai érdeklődőknek. 

Ott találkozunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyirfacukor.blog.hu/api/trackback/id/tr32380340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása