HTML

Nyírfacukor

A nyírfacukor egy újfajta kristálycukor, olyan természetes cukorféle, mely íz, édesítő érték, illetve felhasználás szempontjából szinte teljesen megegyezik a hagyományos cukorrépából vagy cukornádból készült kristálycukorral. A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%- al kevesebb kalóriát tartalmaz. Lúgosító, méregtelenítő hatású, hatékony gombás fertőzések, Candida esetén, jótékony hatást fejt ki a bakteriális megbetegedéseknél is. Glikémiás indexe 7, jelentős mértékben segíti fogaink épségének megóvását is. A nyírfacukorral kapcsolatos életmód, tanácsok, receptek, érdekességek rendszeresen.

Friss topikok

Linkblog

2010.10.26. 13:38 Nyírfacukor

Beszámoló a Hoventa 2010 kiállításról

  Bár a kiállítás nem vonzott széles tömegeket, mégis sikerült rengeteg látogatóval, és kiállítóval értékes eszmecserét folytatni; a Hoventa számunkra elsősorban a pozitív visszajelzésekről szólt, megerősített bennünket abban, hogy jó irányba…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása