Bár a kiállítás nem vonzott széles tömegeket, mégis sikerült rengeteg látogatóval, és kiállítóval értékes eszmecserét folytatni; a Hoventa számunkra elsősorban a pozitív visszajelzésekről szólt, megerősített bennünket abban, hogy jó irányba haladunk.
A Nyírfacukor egyedülálló, különleges termék volt a kiállításon, ezt sok más kiállító és a látogatók is visszaigazolták. Ötféle lekvárral, Nyírfacukros nápolyival is készültünk, minden termékünknek jó visszhangja volt, némelyik el is fogyott, így sajnos nem tudtuk mindenkivel végigkóstoltatni a palettát.
A kiállítás ideje alatt rendezték meg az Év Cukrásza, és az Év Junior Cukrásza címekért folyó versenyt is. Mivel nagyon szeretnénk, hogy a cukrász szakmában is felfigyeljenek arra, hogy nem csak a rendkívül egészségtelen fehér cukorral lehet süteményeket készíteni, hanem Nyírfacukorral is, a fiatalabb generációt vettük célba; az Év Junior Cukrásza verseny első három helyezettje Nyírfacukor ajándékcsomagot kapott tőlünk. Bízunk benne, hogy megkedvelik, és használni is fogják a mindennapokban a Nyírfacukrot.
Az első három helyezett:
1. Kovács János
2. Kis Roland
3. Csiri Klaudia
Gratulálunk, csak így tovább!!
Csütörtökön vendégünk volt a Nyírfacukor nagykövete, Hevesi Tamás is, aki dedikált lemezeivel, és persze sok jókedvvel érkezett hozzánk. A délutáni sorsoláson három szerencsés nyertes Nyírfacukros ajándékcsomagot, és persze Hevesi Tamás cd-t kapott, gratulálunk nekik, fogyasszák egészséggel!
Minden kedves látogatónak köszönjük, nemsokára újra találkozunk!