HTML

Nyírfacukor

A nyírfacukor egy újfajta kristálycukor, olyan természetes cukorféle, mely íz, édesítő érték, illetve felhasználás szempontjából szinte teljesen megegyezik a hagyományos cukorrépából vagy cukornádból készült kristálycukorral. A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%- al kevesebb kalóriát tartalmaz. Lúgosító, méregtelenítő hatású, hatékony gombás fertőzések, Candida esetén, jótékony hatást fejt ki a bakteriális megbetegedéseknél is. Glikémiás indexe 7, jelentős mértékben segíti fogaink épségének megóvását is. A nyírfacukorral kapcsolatos életmód, tanácsok, receptek, érdekességek rendszeresen.

Friss topikok

Linkblog

2010.09.25. 23:36 Nyírfacukor

Etyeki Kezes- Lábos 2010.09.25. Képriport

 Szombaton Etyeken jártunk, sok sok jó bort és egyéb finomságot is…

Szólj hozzá!

2010.09.24. 14:04 Nyírfacukor

Nyírfacukor Etyeki Kezes- Lábos 2010.09.25-26.

Hétvégén kint leszünk Etyeken, mindenkit szívesen látunk a pultnál egy kis kóstolásra. Készültünk dzsemekkel rendesen, tízféle ízben lesz kapható, várunk szeretettel!!A beszámoló természetesen nem maradhat el, jövő héten a blogon!http://www.kezes-labos.hu/

Szólj hozzá!

2010.09.20. 08:57 Nyírfacukor

A nyírfacukor további jótékony hatásai

  Régóta köztudott, hogy sok más betegséghez hasonlóan, az átadható fogászati fertőzések is ugyanúgy generációkon keresztül át öröklődnek. Egy amerikai (Oregon, Albany 2009. január) kutatás kimutatta, hogy a fogászati fertőzések, amelyek a fogszuvasodást okozzák,…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása