HTML

Nyírfacukor

A nyírfacukor egy újfajta kristálycukor, olyan természetes cukorféle, mely íz, édesítő érték, illetve felhasználás szempontjából szinte teljesen megegyezik a hagyományos cukorrépából vagy cukornádból készült kristálycukorral. A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%- al kevesebb kalóriát tartalmaz. Lúgosító, méregtelenítő hatású, hatékony gombás fertőzések, Candida esetén, jótékony hatást fejt ki a bakteriális megbetegedéseknél is. Glikémiás indexe 7, jelentős mértékben segíti fogaink épségének megóvását is. A nyírfacukorral kapcsolatos életmód, tanácsok, receptek, érdekességek rendszeresen.

Friss topikok

Linkblog

2010.09.25. 23:36 Nyírfacukor

Etyeki Kezes- Lábos 2010.09.25. Képriport

 

Szombaton Etyeken jártunk, sok sok jó bort és egyéb finomságot is kóstoltunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyirfacukor.blog.hu/api/trackback/id/tr722323392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása